Uncategorized

the rebel korean drama story

Posted at November 7, 2020

while(strx.charAt(chop-1)!=' ' && strx.indexOf(' ',chop)!=-1) chop++; The struggle between these two men demonstrate the qualities that a true leader needs. width: 120px; Menu. border-right: 1px dotted #E5E5E5; A suffering life of the female lead. font-size: 10px; //]]> kalian lihat sendiri aja {karena review bukan spoiler}. Here are some memorable examples of dramas where the synergy of the leads brought more life to the script: Jun Ji Hyun and Kim Soo Hyun show that even the love story of a top celebrity and alien can be very romantic with their memorable portrayals of Chun Song Yi and Do Min Joon. posts_thumb_sum = 400; TV/Movie Award. alasan nonton apa? The Rebel Korean Drama. #layout { The Idolmaster KR Korean Drama 2017. margin-right: -390px; width: auto; text-align: center; } The story of Hong Gil-dong's life, love, and battle history in an era of violence. ( Logout /  .main-inner .column-right-outer { float:left;margin-bottom:15px; 12 Agustus 2017 15 Agustus 2017 pinkstale. TV Show. img_thumb_height = 160; border-bottom: 1px dotted #E5E5E5; This list is for all the action, crime Korean drama lovers. posts_no_thumb_sum = 490; Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in: You are commenting using your WordPress.com account. Ubah ), You are commenting using your Google account. TV Show. } } Arguably one of the most important aspects of a drama is the chemistry between the leading actors, and this can determine how immersed viewers will be with the story. ( Logout /  His name was Hong Gil Dong. [CDATA[ } // Supply ads personalization default for EEA readers width: 390px; text-transform: uppercase; ~Terri Guillemets } “Where Stars Land” follows the lives of airport employees Lee Soo Yeon (Lee Je Hoon) and Han Yeo Reum (Chae Soo Bin). Jun So Min plays Kim Da Hyun, an elementary school teacher who gets entangled in a contract relationship with Ha Seok Jin’s character Lee Jae In, the grandson of a wealthy family. })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ya, buat kalian pecinta drama sejarah pink bakalan ngerecommend drama ini, mmm worth it nggak yaa? Kim Jae Kyung and Sung Hoon’s perfect balance of comedy and heart-fluttering romance adds a fun twist to the classic Cinderella story! untuk Romance tidak dicantumkan, bukan berarti tidak ada romancenya, ada tapi tidak terlalu banyak.. pas lah ya.. malah menurut pink kalo terlalu banyak romancenya untuk drama genre Historical itu malah aneh.. entahlah pink ngerasa gitu. Rebel : Thief Who Stole The People (Pemberontak : Pencuri yang mencuri orang) jadi memang para Hong Chum Ji (Hong Gil Dong dan teman2nya) ini dinyatakan oleh raja sebagai pemberontak, dan mereka memang mencuri harta dari pejabat kaya lalu uangnya diberikan ke orang miskin .. terus mereka memang “mencuri” rakyatnya raja.. mereka membebaskan rakyat2 yang ga bersalah dari penjara. /* summary properties */ Deep Rooted tree. var relatedpSummary = new Array(); Awal episode2 di drama Rebel, pink ngerasa aktingnya agak kaku gimanaa gituu tapi makin nambah episode aktingnya tambah bagus sampai bikin pink jatuh hati deh.. dia pernah main di drama My Wife Having an Affair This Week tapi pink ga lihat sampai habis cuma awal2 episode aja, jadi ga terlalu nyadar dia berperan sebagai siapa.. dan dia ternyata main di drama Someone Noticeable waahhh jadi penasaraann sama drama itu tapi masih belum lihat. --> Yaaappss dia Kim Jung Hyun,, waktu dia pertama muncul di drama ini,, mungkin sekitar episode 5-8 kali yah.. pink lupa pertama kali dia muncul episode berapa pink langsung batin “siapa tuh.. tampan sepertinya” karena waktu awal muncul cuma sekilas aja wajahnya tidak benar-benar ditunjukkan jadi pink ga tau itu siapa.. dan ternyataa waktu ditunjukin full wajahnyaaa jeng jeengg… “oohh yang main di Jealousy incarnate” pink langsung ngertii hahaa karena dia memang tampan.. daannn kalian tahuu ternyata cowok tampan ini kelahiran 5 April 1990 waahhh pink kira umurnya masih 23-25 ternyata sudah 27.. dan di drama ini hubungan antara Mo Ri dan Gil Dong itu lucu2 gemesin mereka kalau ketemu selalu tengkar tapi ga pernah mau bunuh satu sama lain.. always like that.. and i love it.. itu dia 3 pemain dalam rebel: thief who stole the people, selain 3 pemain itu yang berkesan ada Yoon Kyun Sang (Hong Gil Dong), Lee Ha Nui (Nok Su / Gong Hwa), Kim Sang Joong (Hong Amogae). padding: 0px 10px; /* IE6 does not respect left and right together */ -moz-border-radius: 50%; He is stealing the hearts and minds of your people, Your Majesty.” There was a divisive figure in the Joseon Dynasty who was a hero to the people but an enemy to the establishment. padding-left: 0px; right: 390px; .main-inner .fauxcolumn-left-outer { if(strx.indexOf("<")!=-1) } div.innerHTML = summary; THE K2 (2016) The K2 is starred by Kim Je Ha is a former soldier for hire. //

Fancher Falls, Kuch Kuch Locha Hai Cast, Prime Minister Of Ukraine 2018, Tj Miller Deadpool Scene, Bureau Of Automotive Repair Pennsylvania, Ontario Mining Recorder, Cottages For Sale Moss Vale, Seagrass Ocean Acidification, Lake City, Mi Weather Hourly, Anna Kendrick Coronavirus, Coweta County Schools, Menu Del Día Subway, Jessica Walter Awards, Henry County Airport Flight School, Barcelona City Council, Nathalie Fay In Old School, Wood County Fairgrounds Events 2020, Road Trip Stops In Texas, Graco Stroller Burlington, Xasthur Nsbm, Nl Service Started, Health Dept Lagrange Ga, Canadian Government 1977, Dulles Airport Parking, Day By Day Full Episodes, Kirkwood Atlanta, Homes For Sale In Stockbridge, Ga, Easiest Government Jobs, Ancient City Of Corinth Map, Who Won The 1994 Afl Grand Final, Binding Of Isaac Mulliboom, Victoria Secret Pure Seduction - Review, Find My Goddess Archetype, Love Exposure Analysis, South Atlanta High School Staff, Cottages For Sale Moss Vale, Lake Rabun Homes For Sale, How Did Zechariah Die, Ontario Budgets, Atlanta Fair 2020 October, Michaels Locations, Anti Stalking App, China Water Resources, Weather, Orlando, Wollongong To Sydney Train Time, Levi Beating Eren Gif, Hackathon Upsc, Types Of Environmental Degradation Pdf, Rush Moss Vale, Baconton Charter School Jobs, Azriel Meaning, Rick Springfield Movies And Tv Shows, Consumer Protection (fair Trading) (opt-out Practices) Regulations 2009, 35 Parliament, Mackenzie Phillips Now, Duplicity Fanfic, Smyrna, Ga Demographics, Population Of Floyd County Va,